keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tuparit

Vietimme siis tupareita viime viikonloppuna. Meille tuli jo perjantaina kaksi kaveriamme yöksi, joiden kanssa sitten vielä siivosimme ja leivoimme ja valmistelimme asuntoa tupareita varten. Itselläni oli niin kiire etten ollut ehtinyt vielä kunnolla meikkaamaan tai laittamaan hiuksia, kun muita vieraita alkoi saapumaan! 

Tarjoiluina oli kinderpiirakkaa, kaverin tuparilahjaksi tekemää kinuskikakkua, miehen äidin tekemää kinkkupiirakkaa ja karjalanpiirakoita munavoilla. Hyvin maistuivat herkut, pakastimeen jäi vielä kinderpiirakkaa. Sieltä voi sitten sulattaa vieraille. Saimme myös mansikkaskumppaa, jonka sitten joimme kaikkien vieraiden kanssa yhdessä. Oli muuten hyvää! Tarjottavia juomiakin jäi mukavasti seuraaville kerroille. 

Sitten kun kaikkien vieraiden olisi pitänyt jo tulla, hän, joka oli järjestänyt meille sisäänpääsyn baariin sekä skumppaa ja pöydän laittaa viestiä, että meidän pitää maksaa hänen ja hänen kaverinsa taksimatka tupareista baariin. Minusta oli vähän tökeröä vain ilmoittaa noin, eikä sopia asiasta aiemmin. 
Hoidin asian sitten niin, että soitin toiselle henkilölle, jonka kautta pääsimme baariin ja saimme skumppaa. Ja miehen kautta saimme pöydän hyvityksenä eräästä asiasta. Eli ei haitannut sitten yhtään.

Nyt sitten olen yrittänyt päästä edes hiukan liikunnan makuun pyöräilemällä ja lenkkeilemällä, koska ensi viikolla alkaa sitten se dieetti. Perjantaina saan tietää siitä lisää, mutta jo etukäteen kauhistuttaa hiukan se ruokavalio. Mutta lipsumisia ei sallita! Ja treenit täytyy myös tehdä. Haluan saada tuloksia, sillä tuo tupariviikonloppukin sai kiloja nousemaan. Mutta stressiä asiasta en ota. Tästä se elämäntapamuutos lähtee!

Tänään olisi tarkoitus käydä etsimässä jostain ruokavaaka ja pakasterasioita, jotta saan tehtyä dieetin ruokia valmiiksi. Ja sitten myös Porissa on nyt tivoli, johon olemme menossa kavereiden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti