lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kevätmasis

Ei jaksa, ei kiinnosta yhtään mikään. Herkkuja menee kokoajan ja makaan sohvalla suurimman osan ajasta. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni mutta juuri nyt olo on ihan paska. 
Pitäisi siivota ja käydä suihkussa ennen sovittua menoa. Mutta kun ei jaksa! 

Osasyynä tähän jaksamattomuuteen voi olla se, että tajusin olleeni kohta 5 kuukautta työttömänä. Työttömänä eli maannut kotona suurimman osan ajasta. Se masentaa oikeasti, sillä minulta löytyy työkokemusta ja koulutus, eikä siltikään mistään saa töitä. Okei, olen hiukan nirsokin töiden suhteen, mutta masentuisin vielä enemmän jos joutuisin työskentelemään paikassa josta en pidä. Olen kyllä hakenut töitä ja odottanut vastauksia mutta suurimmasta osasta ei edes saa mitään vastausta takaisin. Mietin vaan että kun toitotetaan työkokemuksesta ja ammateista yms, niin miksen sitten kelpaa minnekkään? 

Alan pian olemaan epätoivoinen, joten toivottavasti edes siinä koulutuspaikassa tärppäisi. Jotain uutta nyt kaipaisin tähän. 

Toinen asia on että kaipaisin lemmikkiä. Joko koiraa tai kissaa koska se lemmikin omistaminen on kuitenkin niin oma juttunsa ja niistä on seuraa. Laitoinkin yhdelle kissanomistajalle viestiä, joka joutuu luopumaan kissastaan että voisin tarjota sille hyvän kodin. Se voisi tuoda vähän paremman mielen tähän ahdistukseen ja masennukseen kun saisi vähän silitellä toista. 

Huomasin muuten, että sain tuon narsissin kukkimaan, vähän myöhässä kylläkin! Laitan siitä kuvan tähän ja se on ainut aikaansaannos tässä parin viikon aikana. Olen totaalisen kyllästynyt mutten jaksa korjata asioita tällä hetkellä. Tiedän, että liikunta voisi auttaa, mutta se pitäisi sitten vain aloittaa ensin. Masentaa myös se, että heti kun innostun niin makaan sitten kipeänä ja kaikki jää. 




En ole tehnyt edes vahvempi minä-harjoituksia ja huomenna olisi viimeinen päivä ostaa se jatko. Se olisi erittäin hyvä, mutta en tiedä onko minulla tällä hetkellä kiinnostusta niin paljon että tekisin ne ja rahalle tulisi käyttöä. Pullsilla alkaisi myös eräs kesäkuntovalmennus, jossa saisi liikunta- ja ruokaohjeet vain 35e tämän viikonlopun ajan vielä. Mutta kun pitäisi vain tehdä se päätös mikä pitää eikä lopettaa kesken. Mutta olenko tarpeeksi vahva siihen? 
Kaipaisin apuja joltain, joka kannustaisi ja olisi mukana. 

Ja nyt kun mietin niin kaipaisin myös kaveria. Kaveria, jonka kanssa mennä minne vaan ja puhua mistä vaan. Pitkästä aikaa tuntuu tosi yksinäiseltä täällä Porissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti