keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pikavisiitti entiseen kaupunkiin

Istun bussissa matkalla takaisin Poriin ja kirjoitan tätä puhelimella. Matkaa on jäljellä vielä päälle tunti.

Lähdin siis käymään entisessä kaupungissa moikkaamassa tuttuja ja yövyin äidin luona yhden yön. Oli ihanaa nukkua kaksi kissaa mahan päällä! Mulla on niin ikävä kissoja ja kauhea koirakuume myös. Jos nyt kuitenkin pari vuotta jaksaisi odottaa ennen kuin hankkisi mitään. Äidillä on siellä siis sekarotuinen 8-vuotias koira ja kaksi kissaa, joista toinen pitäisi opettaa tänä kesänä ulkokissaksi, joka on luultavasti mun homma. 
Värjäsin eilen myös hiukset! Hyvästi blondi, tervetuloa punapää! Kaipasin vähän vaihtelua ja kyllähän tää sopii aika hyvin. Ylläpito onkin sitten toinen juttu. 

Kävin entisellä työpaikalla katsomassa hoitolapsia ja kyselemässä kuulumisia. Kaikista parasta on kun näkee kehityksen menevän eteenpäin varsinkin parilla erityislapsella siellä. Kerroin myös olevani valmis sijaisuuksiin kesällä sinne jos he tarvitsevat, vaikka tämä matka onkin vähän pitkä.  Porissa ei nimittäin ole oikein ollut mieluisia töitä, sillä haluaisin työskennellä lasten kanssa. Ja olisi ihan mukavaa tehdä jotain tämän melkein 5 kuukauden työttömyyden jälkeen. Plus saada rahaa! 

Mutta jos kesätöitä ei tule, olen kuitenkin hakenut opiskelemaan joko sosionomiksi tai terveydenhoitajaksi. Sosionomi kiinnostaisi enemmän, sillä siinä saa lastentarhanopettajan pätevyyden ja sitä kautta pääsisin päiväkoteihin yms. Terveydenhoitajassakin on kyllä omat hyvär puolensa. Mutta saa nähdä miten käy, kesäkuun alussa on pääsykokeet ja pitäisi valmistella ennen sitä ennakkotehtävä sosionomipuolelle. 

Flunssa alkaa onneksi paranemaan ja nyt kun pääsen Poriin asti voisin syventyä tähän vahvempi minä-valmennukseen ennen kuin sekin katoaa netistä! Toivottavasti se auttaa tässä terveellisen elämäntavan omaksumisessa kun se on ollut viime aikoina vähän hukassa. 

Mutta palailen myöhemmin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti