torstai 2. huhtikuuta 2015

Vahvempi minä

Eli lupasin aiemmin kertoa valmennuksesta, jonka aloitan. Tämä on Fitfarm: Vahvempi minä-valmennus. 

http://pixabay.com/p-429017/?no_redirect

"Vahvempi Minä on aivan uudenlainen verkkovalmennus, joka perustuu mielen harjoittamiseen. Elämänmuutos kuten laihduttaminen tai liikunnan lisääminen voi tuntua vaikealta, sillä takana voi olla epäonnistumisia ja muutokseen lähteminen on muutenkin iso askel. 

Vahvempi Minä –valmennuksessa pureudutaankin voimakkaasti niihin syihin, jotka ovat tähän asti estäneet sinua onnistumasta sekä autetaan sinua löytämään käytännön keinoja muuttaa vanhoja käyttäytymismalleja ja kehittämään uusia. Voit muuttaa tekemistäsi vain konkretian kautta. Siksi tarjoamme sinulle konkreettisia esimerkkejä siitä miten voit hallita omaa mieltäsi. " (lainattu täältä)


Minulla on todella huono itsekuri eikä mikään kaikista paras itsetuntokaan. Aloitan tuon valmennuksen ilmaisen viikon ja katson onko se mielestäni tarpeeksi hyvä sekä millainen rahatilanne on sen jälkeen. Sitten voin päättää haluanko jatkaa sitä. 
Mielestäni tämä tulee juuri sopivaan kohtaan kun punnitsen omia elämäntapoja ja muutenkin omaa elämää. 

Aloitin pari kuukautta aikaisemmin muutaman haasteen, jotka jäivät kesken itsekurin puutoksen takia. Muunmuassa 100 päivää ilman herkkuja, motiviren kyykkyhaaste sekä tikiksen vatsalihashaaste jäivät kesken. Nyt on alkamassa uusi treenihaaste, johon toivon olevan tarpeeksi itsekuria tekemään kaikki ne liikkeet haasteen loppuun asti! 

Blogi tulee sitten seuraamaan tätä haastetta sekä valmennusta, toivottavasti rahatilanne sallii jatkaa ja toivotaan sen olevan hyvä!


Postausta ei ole tehty yhteistyössä kenenkään tahon kanssa.

 

1 kommentti: