tiistai 31. maaliskuuta 2015

Pakkailua ja puunaamista

Moikka! 
Tänään olen pakannut omia tavaroitani ja mies on ''tilannut'' uuteen asuntoon nettiä siinä sillä aikaa. Joka ei sitten onnistunutkaan, sillä asiakaspalvelu oli mennyt kiinni juuri. En oikein ymmärrä miksei voi pakata samaan aikaan tavaroita? Kuulemma pakkaa sitten kun minä olen pakannut pois edestä tavarani. Miehet.. Itsehän tilasin meille sähkösopimuksen ja siitäkin tuli vain sanomista kun en kysynyt hintaa tai mitään. Olisi sitten hoitanut itse!

Kävimme kaverin kanssa vähän puunaamassa uuden asunnon wc:tä sekä keittiön kaappeja ja tasoja. Nopealla katsomisella näytti hyvinkin puhtaalta, mutta kun meni lähemmäs ja alkoi hinkkaamaan löytyi paljonkin likaa. Ylimpiin hyllyihin emme kuitenkaan yltäneet, joten mies saa ne sitten pyyhkiä. Kaksi tuntia siellä silti sai kulumaan eikä vieläkään tullut kunnolla puhdasta. 

Myöhemmin käytiin viemässä kaksi autolastia tavaraa sinne odottamaan purkamista. Perjantaina saammekin sitten vietyä kaikki isommatkin tavarat ja ensimmäinen yö uudessa kodissa odottaa! Oma äitini ja hänen miehensä tuo myös pyykinpesukoneen ja ruokapöydän + tuolit keittiöön. Anoppi tuleekin jo torstaina yöksi tuoden samalla lisää muuttolaatikoita, joihin saa esimerkiksi astiat. Miehen isä tulee miehen siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa perjantaina viemään muuttokuormaa pakettiautolla. Apu ei ole pahitteeksi tämän tavaramäärän kanssa.
En malta odottaa asunnon sisustamista ja kaiken pienen sisustustavaran ostamista!






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti